CoderDojo – Onsdagen den 8/2

Nu kör vi igång igen! Onsdagen den 8:e februari är det dags.

Vår undersökning visade att robotprogrammering var det som flest tyckte var roligt. Efter robotprogrammeringen var spelprogrammering och att styra saker hemma som många också tyckte var roligt. Vi skall försöka att sätta ihop ett program under våren som innehåller mycket av det ni önskat Vi börjar med en fortsättning på robotprogrammeringsspåret där vi kommer att lite lite mer öppna uppgifter med fler sensorer. Det kommer också att finnas ett spår med lite mer avancerad robotprogrammering i Python och Raspberry Pi.

Anmäl er här

Observera att det blir onsdagar framöver eftersom de är den dag som flest av oss mentorer är tillgängliga. Vi hoppas inte detta ställer till det allt för mycket.

 

Välkomna!
Mentorerna